Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο προπονητής του Εθνικού για την νίκη της ομάδας του επί του Ατρομήτου με 3-0

Χωρίς κατηγορία στις 22/02/2016

Σε ανάκαμψη η ιστορική ομάδα

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιώς (0-3), αλλά κυρίως από την διαρκή αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, έχει ο προπονητής του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης.

Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του εξήρε τη συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στέλνοντας το μήνυμα για ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας:

«Δουλέψαμε πάρα πολύ κατά τη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Αρχίζουν και μας βγαίνουν στο χορτάρι οι αυτοματισμοί και η δουλειά που έχει προηγηθεί. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, αλλά ο Ατρόμητος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικός, μας πίεσε. Είχε και δοκάρι.

Μετά από ένα δύσκολο πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαμε κάποια θεματάκια, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε πολύ στον τομέα της τακτικής και προϊόντος του χρόνου γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Με το δεύτερο γκολ, που πετύχαμε, ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε πλέον τη δουλειά και η προσοχή μας πλέον, επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας. Στόχος μας είναι να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Τέλος, από τον Εθνικό Πειραιώς, έγινε γνωστό ότι η ομάδα ευχαριστεί τον Ατρόμητο Πειραιώς για τη φιλοξενία.

Απάντηση