Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Προπέλα ακυβέρνητου σκάφους τραυμάτισε κυβερνήτη περιπολικού (ΛΣ)

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 23/02/2016

Στη Μυτιλήνη

Κυβερνήτης σκάφους του λιμενικού προσπάθησε να πιλοτάρει ακυβέρνητο σκάφος, αλλά έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε από την προπέλα του ακυβέρνητου περιπολικού. Ο τραυματισμένος άνδρας του ΛΣ διακομίστηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΛΣ, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου περιπολικού σκάφους της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης και έξω από το λιμάνι Παναγιούδας Μυτιλήνης, ο κυβερνήτης του σκάφους βρέθηκε στη θάλασσα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα το εν λόγω σκάφος να μείνει ακυβέρνητο πραγματοποιώντας κυκλικές στροφές.

Όμως, κυβερνήτης άλλου περιπολικού σκάφους του ΛΣ που βρισκόταν στην περιοχή για εκτέλεση περιπολίας και προκειμένου αποφευχθεί η πρόκληση τυχόν ναυτικού ατυχήματος από το ακυβέρνητο σκάφος, προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιβιβασθεί σε αυτό με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον τραυματισμό του από την προπέλα του ακυβέρνητου περιπολικού σκάφους.

Ο κυβερνήτης μεταφέρθηκε άμεσα στο λιμάνι Παναγιούδας και στη συνεχεία στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: