Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου για συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 01/03/2016

Και για είδη πρώτης ανάγκης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πόλη μας, διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (μπισκότα, φρυγανιές, όσπρια), χυμών, ειδών ατομικής υγιεινής, καθώς και ρούχων και υποδημάτων – σε καλή κατάσταση – για βρέφη και παιδιά μέχρι 14 ετών.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφετηρία την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει τον εμπορικό κόσμο, με ανακοίνωσή του, απευθύνει έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά των Σύριων προσφύγων, που διαμένουν προσωρινά σε χώρους του ΟΛΠ και στο Σχιστό.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται έως την Πέμπτη 3/3 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, πλ. Οδησσού) από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ώστε να παραδοθούν την Παρασκευή 4/3.

Η ανακοίνωση του ΕΣΠ, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Ν. Μανεσιώτη και τον γ.γ. Τ. Παντελάκη, καταλήγει: “Ας νοιώσουμε όλοι τη χαρά της προσφοράς κι ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα ανθρωπιστικής βοήθειας, δίνοντας ελπίδα και έναν τόνο αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας και ειδικά στα παιδιά, που βρίσκονται σε πραγματικό αδιέξοδο“.

Απάντηση