Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αρχίζουν την Παρασκευή 11/3 οι θε(α)ματικές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 08/03/2016

Σε τρεις ενότητες

Αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου, η εφετινή περίοδος για την  Celestyal Cruises, με την πρώτη θεματική κρουαζιέρα. Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της γύρω από τις εν πλω θεματικές εκδηλώσεις και με τη βοήθεια χιλίων και πλέον συνεργατών, η εταιρεία  προσφέρει για το 2016 ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό πρόγραμμα, με περισσότερες από 800 διαφορετικές δραστηριότητες.

Κάθε δρομολόγιο για το 2016, έχει να διηγηθεί μία διαφορετική ιστορία αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, σε τρεις θεματικές ενότητες:

  • Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού – Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος: Ελληνική φιλοσοφία, μυθολογία και Μινωικός πολιτισμός, ο πλούτος της Ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας. Το Λύκειο των Ελληνίδων θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να προσφέρει μοναδικές παραστάσεις με  παραδοσιακούς χορούς.
  • Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ- Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος: Συναυλίες παραδοσιακής ελληνικής μουσικής αλλά και σύγχρονης ποπ μουσικής, αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές και πάρτι με γνωστούς Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
  • Ιστορίες Οινογραστρονομίας- Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος: Τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, τα προϊόντα και οι γεύσεις της χώρας μας. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα γευσιγνωσίας και οινογνωσίας Ελληνικών εδεσμάτων και οίνου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

«Το 2016, η Celestyal Cruises, εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας στους επιβάτες της και με υπερηφάνεια παρουσιάζει τις θεματικές κρουαζιέρες, που συμβάλλουν στην προβολή, διάδοση και ανάδειξη της Ελληνικότητας και του Ελληνικού τουρισμού παγκοσμίως!» τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κυρ. Αναστασιάδης.

Απάντηση