Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

21ο Bazaar Αγάπης από τον Αρμενικό Κυανού Σταυρό, την Πρωταπριλιά στην ‘Αίγλη’ Ζαππείου

Κοινωνια στις 28/03/2018

“Όλοι μαζί για το παιδί”

|> Με σύνθημα “Όλοι μαζί για το παιδί”, ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός, διοργανώνει και εφέτος για 21η συνεχή χρονιά το Bazaar Αγάπης, στην “Αίγλη” του Ζαππείου, την 1η Απριλίου από τις 11 πμ έως τις 5 μμ.

Στα 21 χρόνια της πορείας του, το Bazaar Αγάπης του Α.Κ.Σ. καθιερώθηκε σε θεσμό, όπου παρουσιάζεται η αρμενική γαστρονομική παράδοση.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Οι επισκέπτες του Bazaar έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα πεντανόστιμα και περιζήτητα αρμενικά παραδοσιακά προϊόντα και εκλεκτά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκι από τις εθελόντριες μέλη, προϊόντα και ποτά από την Αρμενία και μεγάλη ποικιλία πασχαλινών δώρων.

Τα έσοδα του Bazaar διατίθενται στα φιλανθρωπικά προγράμματα του Α.Κ.Σ. και την πραγματοποίηση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών σκοπών του σωματείου, με επίκεντρο το παιδί.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας Ρίτα Σαρκισιάν.

Ο Α.Κ.Σ. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι επιθυμούν για μιαν ακόμη φορά να συμβάλλουν με την παρουσία τους και να στηρίξουν ουσιαστικά και ηθικά την υλοποίηση του ανθρωπιστικού του έργου.

Σημειώνεται ότι ο Α.Κ.Σ. είναι ένα γυναικείο φιλανθρωπικό σωματείο με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Ιδρύθηκε το 1924 και από τότε συνεχίζει άοκνα το κοινωνικό του έργο. Για οποιαδήποτε πληροφορία:  Οβίκ Μπαμπογλιάν (γραμματεία σωματείου) τηλ. 210.9574973 e-mail: arfgr@otenet.gr

Απάντηση