Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τρεις μέρες θα πλημμυρίσουν την Αμφίκλεια μελωδίες από την “Κιθαριστική Άνοιξη”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 01/03/2017

Στις 4, 18/3 και 2/4

Ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά φεστιβάλ της Ελλάδας, διεξάγεται και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, 4, 18 Μαρτίου και 2 Απριλίου, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, με γενικό τίτλο “Κιθαριστική Άνοιξη”.  Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το αγρόκτημα “Αμφίκαια”, με την συμπαράσταση του Συλλόγου  Ελλήνων  Κιθαριστών (ΣΕΚ).

Την καλλιτεχνική διεύθυνση, έχει  ο διεθνούς φήμης σολίστ και πρόεδρος του ΣΕΚ, Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι διακεκριμένοι νεαροί, αλλά και έμπειροι σολίστ της κιθάρας, όπως ο Χριστόδουλος Μπενετάτος, η Κατερίνα Καρυώτη η Κυριακή Μάϊνα, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, η Δήμητρα Γιάννου, ο Γιώργος Κανελλόπουλος, η Μαρίνα Σμιρνόβα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η φλαουτίστρια Μαρία Σακκά.

Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η συμμετοχή του περίφημου Nikea Guitar Quartet, με το οποίο θα συμπράξουν σολιστικά ο Στέλιος Γκόλγκαρης και ο πολυβραβευμένος κιθαριστής Γιώργος Γκόλγκαρης.

Οι συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του αγροκτήματος “Αμφίκαια”, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: