Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έκτακτη συνεδρίαση στο Δημαρχείο για αναχρηματοδότηση ήδη συναφθέντων δανείων

Χωρίς κατηγορία στις 11/03/2017

Πρόσκληση από Δαβάκη

|> “Συναγερμό” σήμανε στον δήμο Πειραιά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης και καλεί κατεπειγόντως το σώμα σε έκτακτη συνεδρίαση την Δευτέρα 13/3 στις 12 μ. στο Δημαρχείο.

Η κατεπείγουσα συζήτηση θα γίνει για άμεση λήψη απόφασης σε σημαντικό οικονομικό θέμα διότι, όπως αναφέρει η σχετική Ημερήσια διάταξη “σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου“.

Συγκεκριμένα η Ημερησία Διάταξη, αναφέρει:

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει τη Δευτέρα 13/3 και 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο (πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του Ν. 3852/10, για κατεπείγουσα συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου“. Το δε θέμα που τίθεται σε συζήτηση και ζητείται η λήψη απόφασης, είναι:

Αποδοχή όρων για τη λήψη τοκοχρεολυτικού δανείου αναχρηματοδότησης των ήδη συναφθέντων δανείων του δήμου Πειραιά Ν. Αττικής με το Τ.Π και Δανείων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1 & 2 του άρθρου 81 του Ν.4316/2014, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 73 του Ν. 4445/2016 και ισχύει“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: