Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέα γραμμή Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Σαντορίνη, ανοίγει αύριο με το “Νήσος Σάμος” από την HSW

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 30/03/2017

Για 2.210 επιβάτες – 750 οχήματα

|> Η Hellenic Seaways, εγκαινιάζει αύριο Παρασκευή 31/3 τη νέα της γραμμή στις Κυκλάδες με το πλήρως  ανακαινισμένο πλοίο της «Νήσος Σάμος» και το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην κατάλευκη Πάρο, στη γραφική Νάξο και στην ονειρεμένη Σαντορίνη, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και την αξιοπιστία του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος».

Όπως ανακοινώθηκε από την HSW ενισχύει την παρουσία της στις Κυκλάδες με συμβατικό πλοίο, το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Νήσος Σάμος», που πλέον θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο της γραμμής, αφού έχει μήκος 192,91 μέτρα, πλάτος 29,40 μέτρα ενώ μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια 2.210 επιβάτες και 750 οχήματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση  των επιβατών της, η Hellenic Seaways στελέχωσε το «Νήσος Σάμος» με πλήρωμα 99 έμπειρων ναυτικών, για να εξασφαλιστεί η παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών εν πλω.

To «Νήσος Σάμος» θα αναχωρεί 4 φορές την εβδομάδα στις 16.30 από την Πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά με τελικό προορισμό το λιμάνι  Αθηνιός της Σαντορίνης στις 01.20 ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Από 16 Ιουνίου το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 23.55 με άφιξη στην Σαντορίνη στις 08.55.

Ο Αντώνης Αγαπητός, διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση επιστρέφουμε σήμερα στη γραμμή Πειραιά -Πάρου-Νάξου-Σαντορίνης, μετά από τη μακροχρόνια απουσία μας. Πολλώ δε μάλλον με το «Νήσος Σάμος», ένα πλοίο στο οποίο επενδύσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ, από ίδια κεφάλαια, για την πλήρη μετασκευή του στα Ναυπηγεία Περάματος με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέχρι σήμερα στο Αιγαίο. Στην Hellenic Seaways, είναι αδιαπραγμάτευτο καθήκον μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται για τη μεταφορά του, αλλά και να στηρίζουμε την εγχώρια οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες, με κάθε ευκαιρία».

Απάντηση