Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλη κιθαριστική συναυλία δίνεται απόψε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 08/04/2017

Με Μπουντούνη-Γκόλγκαρη-Σουρβίνο

|> Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, θα εμφανιστεί απόψε Σαββάτο 8/4 στις 8.30, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη και σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη και Μιχάλη Σουρβίνο.

Η συναυλία δίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης, που άρχισε χθες Παρασκευή 7/4 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Το Φεστιβάλ που είναι τριήμερο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 9/4, θα διαρκέσει τρεις (3) μέρες, διεξάγεται στο Ηράκλειο και  διοργανώνεται από τον Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Μωραϊτάκη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συμμετέχουν ακόμη ο σπουδαίος Κρητικός Σολίστ, Γιώργης Κοντογιάννης “Κρης”, η Ελευθερία Φραγκιαδάκη, υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης, ο Μανώλης Κογκάκης, υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Νικολάου,  η Ναυσικά Χατζοπούλου υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ηρακλείου, η Ειρήνη Δάκα υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χερσονήσου, ο σολίστ – παιδαγωγός Νίκος Κατσαράκης και ο νεαρός βραβευμένος σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης Θεόδωρος Τσέλιος. Οι συμμετοχές, των κιθαριστών από όλη την Ελλάδα, ξεπέρασαν τις 100.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, αλλά και για την μεγάλη σημερινή συναυλία στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, είναι ελεύθερη.

Απάντηση