Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πασχαλινά φιλανθρωπικά bazaar διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά και την Γλυφάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 08/04/2017

Για “Αγκαλιά” και “Μ. Κόκκορη”

|> Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργανώνουν Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά (Φίλωνος 39), την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη, προκειμένου να ενισχυθεί το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και για τις ανάγκες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Οι σπουδαστές Εργοθεραπείας και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά έχουν ετοιμάσει για το bazaar μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και αγιογραφίες, ενώ το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής έχει παρασκευάσει ευφάνταστα πασχαλινά σοκολατένια αυγά, τα οποία θα πωλούνται σε πολύ καλές τιμές και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και στο Σύλλογο «Η Αγκαλιά», σε επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Εξ άλλου, Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας  για ενίσχυση του Ιδρύματος Περιθάλψεως θηλέων ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down«Μ. Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το Bazaar λειτουργεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ (Λ. Βουλιαγμένης 57), από προχθές Πέμπτη 6 Απριλίου έως και σήμερα στις 2 μμ.

Οι σπουδαστές Εργοθεραπείας και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας έχουν ετοιμάσει για το bazaar μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και αγιογραφίες, ενώ το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής έχει παρασκευάσει ευφάνταστα πασχαλινά σοκολατένια αυγά, τα οποία πωλούνται σε πολύ καλές τιμές.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: