Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πλακιωτάκης: Σε εικονική πραγματικότητα ζει η κυβέρνηση σχετικά με την ελληνική ναυτιλία

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 11/04/2017

Ενημέρωση από ΕΛΣΤΑΤ

|> «Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την Ελληνική Ναυτιλία είναι αμείλικτα και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, ότι τα πάντα βαίνουν καλώς».

Αυτό επεσήμανε ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ν.Δ. και βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), Αθανάσιο Θανόπουλο, τον οποίο επισκέφθηκε προκειμένου να ενημερωθεί για τα στατιστικά στοιχεία που επεξεργάζεται και δημοσιοποιεί η υπηρεσία, σχετικά με την Ελληνική Ναυτιλία. Και τόνισε:

«Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται, ότι τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και τα στελέχη του ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα. Σήμερα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο χρειάζεται όσο ποτέ την προστιθέμενη αξία της Ελληνικής Ναυτιλίας. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας, ώστε η ελληνική σημαία να κυματίζει υπερήφανα σε ολόκληρο τον Κόσμο και η Ναυτιλία μας να γίνει και πάλι πρωτοπόρος για να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: