Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έφυγε ξαφνικά το μεσημέρι από ανακοπή της καρδιάς, ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 13/06/2017

Ήταν 42 χρόνων…

|> Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο του 42χρονου συναδέλφου Κώστα Εφήμερου – επικεφαλής του ενημερωτικού ιστότοπου thePressProject.gr. Η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή πριν περίπου μία ώρα από την σύντροφο της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Γρανέτα Καρατζά, η οποία έγραψε στο facebook: “Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ“…

Ο Κώστας Εφήμερος (Παπαδόπουλος) αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα από το 2008 που είχε υποστεί  έμφραγμα και ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Ήταν και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής “BitsnBytes”, καθώς και μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.

Επίσης ήταν παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ανασκόπηση», ενώ το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ “Debtocracy”. Παράλληλα, διατηρούσε καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά και συμμετείχε στο ερευνητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ThePressProject.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: