Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε χαβούζες… μετατρέπονται για τέσσερις ημέρες οι γειτονιές-θύματα, για λόγους… Καθαριότητας

Χωρίς κατηγορία στις 19/06/2017

Ανακοίνωση…

Τ/Π |> Η εκδίκηση στους πολίτες προκειμένου να βρει το δίκιο της μία ομάδα εργαζομένων (μονίμων ή συμβασιούχων) στον δημόσιο τομέα ή τους ΟΤΑ, αποτελεί πλέον… κεκτημένο δικαίωμα! Επί του προκειμένου, οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα όλων των δήμων (και του Πειραιά), διαμαρτύρονται για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙ δίκαια αιτήματά τους και κάνουν αποκλεισμό στα γκαράζ Καθαριότητας, καλώντας τους κατοίκους, να μην βγάζουν τα σκουπίδια τους επί τέσσερις ημέρες.

Όπως είναι ευνόητο, αυτό γίνεται προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Δηλαδή, ο πολίτης πληρώνει δημοτικά τέλη (και εμμέσως τους μισθούς των εργαζομένων στην Καθαριότητα) και παράλληλα αποτελεί το “θύμα” για τα συμφέροντα άλλων! Είναι τρελά πράγματα αυτά και οπωσδήποτε διέπονται από σαφέστατη φασιστική νοοτροπία!

Ένα εύλογο ερώτημα είναι “και πώς να αντιδράσουν;“. Απάντηση; “Να πάνε να αδειάσουν τα σκουπίδια στις πόρτες των υπευθύνων!” και όχι να γίνουν “χαβούζες” οι γειτονιές! Αιρετική, ίσως “ανατρεπτική” ή και… φασιστική η άποψη, αλλά έλεος!..

Η παραπάνω “ακραία” θέση, δεν πρόκειται να ακουστεί από κόμματα και δημοτικές παρατάξεις, λόγω “πολιτικού κόστους”! Ας όψονται…

Ιδού τι ανακοινώθηκε:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την απασχόληση των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  αποφάσισε κατάληψη και αποκλεισμό των γκαράζ της καθαριότητας όλων των Δήμων.

Αυτό πραγματοποιείται από χθες το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, οπότε θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία.

Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να επιβαρυνθεί το λιγότερο δυνατό η πόλη, καλούμε τους κατοίκους αλλά και τους καταστηματάρχες να συνδράμουν, εναποθέτοντας στους κάδους απορριμμάτων τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα για τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: