Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δεκαμελές δημοτικό μεικτό συνεργείο, για την επίλυση των τόσων προβλημάτων του Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 01/08/2017

Δηλώσεις Μώραλη  

|> Νέο μεικτό συνεργείο που αποτελείται από 10 εργαζομένους,  δημιουργήθηκε στον Δήμο Πειραιά το οποίο θα λειτουργεί πιλοτικά για το επόμενο διάστημα, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, προκειμένου να επιλύονται το συντομότερο δυνατόν, τα προβλήματα που διαπιστώνονται στην πόλη.

Tο μεικτό συνεργείο το οποίο συστάθηκε,  αποτελείται κυρίως από συμβασιούχους εργαζομένους των Διευθύνσεων Οδοποιίας, Πρασίνου, Ηλεκτρολογικού και Αρχιτεκτονικού και συγκεκριμένα από έναν εργοδηγό, τρεις εργαζομένους για οικοδομικές εργασίες, δύο ελαιοχρωματιστές, έναν σιδερά, δύο εργαζομένους από τον τομέα Πρασίνου και έναν ξυλουργό.

Όπως ανακοινώθηκε, αρχικά καταγράφονται τα προβλήματα και εν συνεχεία το μεικτό συνεργείο υλοποιεί εργασίες ταυτόχρονα, προκειμένου να αποκαταστήσει τα  σημεία που χρήζουν παρέμβασης και συντήρησης στον Πειραιά.

Χαρακτηριστική είναι η λειτουργική και αισθητική βελτίωση στην παραλία Βοτσαλάκια, όπου το  μεικτό συνεργείο προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες  σε εργασίες αναβάθμισης του περιβάλλοντα χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες δεν μπορούσαν να είναι εκτεταμένες, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικός.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, είπε σχετικά:

«Το μεικτό συνεργείο στον Δήμο Πειραιά, δημιουργήθηκε προκειμένου να επιλύουμε γρηγορότερα από ότι μέχρι σήμερα, προβλήματα που παρατηρούνται σε γειτονιές της πόλης μας. Αν και μικρής κλίμακας, με αυτά τα έργα επιθυμούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Ήδη το μεικτό συνεργείο έχει καταγράψει ανάγκες και εργάζεται ταυτόχρονα, βελτιώνοντας περιοχές του Πειραιά.  Πέρα από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και τα έργα υποδομών τα οποία είναι σε εξέλιξη, είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσουμε εντατικά την προσπάθεια για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: