Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Φθινοπωρινός μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής για τα παιδάκια του “Καλού Ποιμένα”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 07/10/2017

Μώραλης: Αρωγός ο Πειραιάς

|> Μια ξεχωριστή συναυλία από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν».

Η Φιλαρμονική , ψυχαγώγησε τους μικρούς ακροατές και τους ταξίδεψε στον κόσμο της μουσικής.  Παράλληλα τα παιδιά έμαθαν περισσότερα για τα μουσικά όργανα της Φιλαρμονικής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των φθινοπωρινών μουσικών περιπάτων της Φιλαρμονικής και την εκδήλωση επιμελήθηκε και  διηύθυνε ο αρχιμουσικός Ιωάννης-Σέργιος Μαγιάτης.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά “Ο Καλός Ποιμήν”, είναι μια κοινωνική δομή που κοσμεί την πόλη μας καθώς επιτελεί σπουδαίο έργο, φροντίζοντας παιδιά με σεβασμό, αξιοπρέπεια κι αγάπη. Είναι ένας φιλόξενος κοινωνικός φορέας, με τον οποίο είμαστε πολύ κοντά και έχουμε στενή συνεργασία, γιατί θέλουμε να στηρίξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τον σημαντικό του ρόλο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Φιλαρμονική Ορχήστρα προσέφερε πολλά χαμόγελα  και στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά. Όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε κι εμείς. Θα είμαστε πάντα αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», αλλά και άλλες κοινωνικές δομές της πόλης μας».

Η διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά “O Kαλός Ποιμήν” Αγγελική Κουζούμη, είπε:

«Υποδεχθήκαμε με τον πόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά “O Kαλός Ποιμήν” και αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Νικόλαο Ποιμενίδη,  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, η οποία ψυχαγώγησε τα παιδιά μας και τους χάρισε όμορφες στιγμές, γεμάτες μουσική. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία, που μας χαροποίησε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη αλλά κι όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη συναυλία. Προσέφεραν πολλά χαμόγελα στα παιδιά μας».

Απάντηση