Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνεχίζεται η 48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ – Συμπαράσταση των Τεχνικών για τον ΕΔΟΕΑΠ

Κοινωνια στις 25/10/2017

Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Κ Ο

|> Η 48ωρη απεργία συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, έως τις 6 το πρωί αύριο, Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου.

Αγωνιζόμαστε για τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, διεκδικώντας τα αυτονόητα και στοιχειώδη για κάθε κλάδο εργαζομένων και χαιρετίζουμε τους συναδέλφους, που συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία και στηρίζουν τα αιτήματά μας.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και γι’ αυτό θα κερδηθεί. Παλεύουμε για την επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ, που αποτέλεσε ανεκτίμητο στήριγμα για χιλιάδες οικογένειες όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να  έχει επιβαρύνει ούτε κατά το ελάχιστο τον κρατικό προϋπολογισμό. Διεκδικούμε όλες τις απαραίτητες εισφορές και πόρους για τη βιωσιμότητά του, καθώς, επίσης, τη διεύρυνση και την ενίσχυσή του, με την ένταξη όλων των εργαζομένων σε όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα Ενημέρωσης.

Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει στη νομοθέτηση, που είναι απαραίτητη, για την επίτευξη των παραπάνω στόχων και τους εργοδότες να σταματήσουν την πολιτική του «τσάμπα». Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να τους πετύχουμε.

Δυστυχώς, για δεύτερη ημέρα ο Σκάι «σπάει» την απεργία. Για το λόγο αυτό, καλούμε και σήμερα τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, τους κοινωνικούς φορείς, τους δημοσιογράφους και κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία και το δίκαιο αγώνα μας, να μην συμμετέχουν σε πάνελ συζήτησης κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Οι Τεχνικοί

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον απεργιακό αγώνα των ασφαλισμένων μελών του ΕΔΟΕΑΠ, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ).
Η Ενωση των τεχνικών ζητάει από τους εμπλεκόμενους φορείς άμεση επίλυση στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους, με την μη ισότιμη πρόσβασή τους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Πέραν της συνολικής διευθέτησης που πρέπει να βρεθεί για το μέλλον του Οργανισμού, η ΕΤΗΠΤΑ θεωρεί ότι προέχει η λύση σε ζητήματα που αφορούν την υγεία, όπως αρμόζει σε μια ευνομούμενη δημοκρατία.

Απάντηση