Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωρεάν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για τα παιδάκια

Χωρίς κατηγορία στις 21/12/2017

Πού θα γίνουν

|> Με εκδηλώσεις για παιδιά, happening και πολλές εκπλήξεις, ο Δήμος Πειραιά βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, συνεχίζοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά στην Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου καθώς και στην Παλαμηδίου και Παύλου Μελά (πεζόδρομος).

Οι μικροί θα διασκεδάσουν με μουσική, φουσκωτά παιχνίδια, face painting κ.α. Επιπλέον, θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια και θα συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Παλαμηδίου και Παύλου Μελά (πεζόδρομος) | 11:30 -14:30

Άγιος Βασίλης, Face Painting, Δημιουργικά Εργαστήρια, Φουσκωτά Παιχνίδια, Mega Lego, γιγαντοχιονάνθρωπος – γιγαντοτάρανδος.

Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου | 11:30 -14:30

Διαδραστικά παιχνίδια, Δημιουργικά Εργαστήρια, Άγιος Βασίλης, Face Painting, Φουσκωτά Παιχνίδια, Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι.

Επίσης, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:30, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, θα δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικους μουσικούς περιπάτους στο Εμπορικό Κέντρο του Πειραιά.

Επιπλέον τα τρία χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ατέλειωτο παιχνίδι με παγοδρόμιο, carousel και πολλά διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Απάντηση