Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το “Buy the Mile” στη συνεργασία Anytime και Shell Smart Club με προσφορές

Χωρίς κατηγορία στις 10/05/2016

Λόγω 2 ετών συνεργασίας

Συνεχίζεται με επιτυχία η πρωτοποριακή συνεργασία που έχουν ξεκινήσει η Interamerican και η Coral από τον Μάιο του 2014, με στόχο την προώθηση της προνομιακής ασφάλισης οχημάτων από την Anytime. Στην γκάμα των προγραμμάτων ασφάλισης προστέθηκε, ήδη, το καινοτόμο και ιδιαίτερα οικονομικό “Buy the Mile” στις τρεις εκδοχές (Basic, Economic, Value), που διατίθεται εδώ και λίγο καιρό για οχήματα τα οποία διανύουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα ετησίως.

Επισημαίνεται ότι η συνεργασία των δύο εταιρειών απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Shell Smart Club, προσεγγίζοντας ένα κοινό αμοιβαίου ενδιαφέροντος και έχοντας αποφέρει έως σήμερα περί τα 8.500 ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Η συνεργασία δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τον πελάτη, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με μοναδικά προνόμια και οφέλη. Τα μέλη του Shell Smart Club, ασφαλίζοντας το όχημά τους στην Anytime, κερδίζουν έως τις 31/05/2016 μια GiftCard αξίας 20 ευρώ για τις αγορές τους στα πρατήρια Shell και διπλασιασμό των Smart πόντων για το χρονικό διάστημα που αυτό θα είναι ασφαλισμένο στην Anytime. Η προσφορά αφορά σε κάθε νέα ασφάλιση, με οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Τα προγράμματα Basic, Economic και Value, τόσο στην κλασική εκδοχή τους όσο και σε αυτή του “Buy the Mile”, διατίθενται για ασφάλιση ιδιωτικής χρήσης επιβατικών, δικύκλων, φορτηγών αγροτικών και φορτηγών μέχρι 3,5 τόνους, ενώ είναι δυνατή η προσθήκη ασφαλιστικής κάλυψης με Νομική Προστασία.

Απάντηση