Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Eightίλα… super party την Παρασκευή στο “Disco Freeze club”. Υπογραφή: Βασίλης Λούκας!

Χωρίς κατηγορία στις 22/03/2017

Προς τιμή μιας δεκαετίας

Lor. V. |> Σήμερα ειδικά που βρισκόμαστε στη μέση μιας εποχής που είναι πλέον απολιτική και απαξιωτική πολλές στιγμές γυρίζουμε πίσω και θυμόμαστε. Χρόνια εφηβείας για άλλους, δεκαετία γέννησης για πολλούς, αιτία αναζήτησης μακριά από τα στερεότυπα, ευκαιρία ανατροπών που έφερε μια νεανική επανάσταση που ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν.

Μια νέα πραγματικότητα ήρθε και χτύπησε τη πόρτα. Πήγε τη μουσική ένα θαυμάσιο ταξίδι από το punk μέχρι και το Rap. Συνδυάστηκε με εξέλιξη έφερε άλλα ρεύματα καινούργιες ιδεολογίες ενώ ποικίλες προσωπικότητες ήρθαν και διαμόρφωσαν το νέο παγκόσμιο σκηνικό.

Η καλύτερη και η πιο ανέμελη δεκαετία. Γεμάτη ανατροπές, επαναστάσεις, ήρωες, απίθανες μουσικές, νότες, italo disco, βίντεο κλιπ, lifestyle, super μοντέλα…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στυλ, μουσικές, ήρωες, επαναστάσεις, αντιπαραθέσεις, αμέτρητες ανατροπές, απίθανα πρόσωπα, απίστευτα ονόματα, κινήματα, αναβιώσεις όλα όσα ήρθαν για να μείνουν. Μια δεκαετία που έφερε πολλές θεαματικές αλλαγές και πρόσθεσε δεκάδες νέους ήρωες στο γκρούπ των πρωταγωνιστών της σόου μπίζ και της κοινωνίας.

Όλο το σάουντρακ της αγαπημένης δεκαετίας που έφερε θεαματικές αλλαγές και πρόσθεσε δεκάδες νέους ήρωες στο γκρουπ των πρωταγωνιστών της σόου – μπιζ και της ζωής μας ξανακούγεται σε ένα μοναδικό πάρτι.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στο Disco Freeze club που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, Πειραιώς 109, Γκάζι, 11854 Αθήνα.

Eightίλα super party με κεντρικό σύνθημα Let’s go disco. Στα Dexx θα είναι ο Dj Tony Ioannoy. Στη διάρκεια της βραδιάς εκπλήξεις και very special guests djs set από τους κορυφαίους ντίσκ τζόκει Dr LA – Λάκης Ζωϊόπουλος και Toni Tsigkos – Live Dj Toni. Ένα αληθινό Eightίλα party με την υπογραφή του Βασίλη Λούκα Μη το ξε-χάσετε!

Οι πόρτες του κλαμπ ανοίγουν στις 22.30 και η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό.

Απάντηση