Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

H παγκόσμια μόδα των T shirts – με “γεύση” από 60’s, 70’s, 80’s και 90’s – κατακτά και την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία στις 10/03/2017

Στο Μουσείο Αυτοκινήτου…

|> Βασίλης Λούκας

|> Οι ήρωες πολλοί και ετερόκλητοι. Oι εκπρόσωποι του καθαρού rock n roll, η country, το RnB, οι Beatles, οι Rolling Stones, ο John Lennon, οι Doors, o Jim Morrison, o Jimi Hendrix, η Janis Joplin, ο Carlos Santana, ο Bob Dylan, o Robert Plant, o Bruce Springsteen, ο James Brown, o David Bowie, oι Who, oι Queen, οι Pink Floyd, oι Yes, οι Sex Pistols, οι Clash, οι Joy Division, το ρεύμα του punk, o Sting, oι Nirvana, oι U2, οι μεγάλοι αστέρες της χορευτικής μουσικής, τα είδωλα των 70’ ς, οι stars των 80’ ς, το house κίνημα της δεκαετίας του 90, η rap επανάσταση, το hip hop, ο Eminem, όλοι μαζί, πρόσωπα και κινήματα, πέρασαν στο πλατύ κοινό έδωσαν και δίνουν τα φώτα τους.

Οι ήχοι εξελίσσονται. Το rock που χαρακτηρίστηκε από επαναστάσεις και διαφορετικά στυλ έγινε σταδιακά τρόπος ζωής.

Το παιχνίδι συνεχίζεται. Νέα και παλαιότερα ονόματα δίνουν ζωή και λόγο ύπαρξης στη μουσική. Πιτσιρικάδες και μη με θάρρος αλλά και θράσος καθημερινά δείχνουν ότι μπορούν να ζουν παρακολουθώντας τις μουσικές και μη εξελίξεις φορώντας αυτά που τους αρέσει να ακούνε.

Η άφιξη ολοένα και περισσότερων αυθεντικών μουσικών ποπ και ροκ tshirts στην Ελλάδα και η διανομή τους είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω ειδικών bazaar όπως αυτό που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του τριήμερου 17-19 Μαρτίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου* δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στη παγκόσμια μόδα που αγγίζει εκατομμύρια ανθρώπων.

«T shirts με ήρωες από τη μουσική, jackets και διάφορα αναμνηστικά αποτελούν σήμερα ένα από τα must της εικόνας που θέλει να βγάζει προς τα έξω ένας αληθινός φίλος της μουσικής» τονίζει ο εμπορικός διευθυντής κορυφαίας αμερικανικής δισκογραφικής εταιρείας επισημαίνοντας ότι «η μανία αυτή αποφέρει καθημερινά δισεκατομμύρια εσόδων τόσο στους εμπνευστές της όσο και στους δικαιούχους».

Όλα τα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας, είτε ζωντανοί είτε από τον παράδεισο, βλέπουν τα ονόματα τους να εξελίσσονται σε best seller όχι μόνο μέσω των cd τους αλλά και από μια παράλληλη αγορά που είναι παγκόσμια μόδα.

Μοναδικά συλλεκτικά μουσικά αλλά και κινηματογραφικά tshirts σε μεγάλη ποικιλία από απίθανα αυθεντικά, κοντομάνικα και μακρυμάνικα, μπλουζάκια σε απίθανες τιμές αποκλειστικής εισαγωγής αποτελούν το κυρίως μενού της εκδήλωσης Tshirts bazaar η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο πλαίσιο του 10ου Vinyl is Back.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Απίθανες δημιουργίες σε μπλουζάκια, εκπληκτικά συλλεκτικά rock τζάκετ, vintage δερμάτινα μπουφάν με ροκ ονόματα, αντιανεμικά μπουφάν, τζην τζάκετ αλλά και διάφορες συλλεκτικές μοναδικές τσάντες μεταφοράς δίσκων βινυλίου σε συνδυασμό με μοναδικά memorabilia και mouce pad θα πωλούνται σε ειδικές τιμές για τους επισκέπτες του Vinyl is Back.

Οι ιδιαίτερες αυτές προσφορές λίγο πριν από το Πάσχα και μερικούς μήνες πριν από την επίσημη έφοδο στην παραλία αφορούν όλους τους απόλυτους λάτρεις της μουσικής αλλά και των συλλεκτικών t shirts.

Φιλοξενούνται στο stand Β9 που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της 10ης έκθεσης Vinyl is Back που πραγματοποιείται στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο.

Εκεί ο λάτρης της μόδας που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και στη χώρας μας θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με ό,τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα αυτό.

(*) Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου βρίσκεται επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια». Οι ώρες λειτουργίας του bazaar είναι Παρασκευή 17 Μαρτίου : 5 μ.μ. – 9 μ.μ. Σάββατο 18 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ. και Κυριακή 19 Μαρτίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απάντηση