Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Έκλεισες; Έφτασες!”… σε Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 26/06/2021

H “Saronic Ferries”  ανακοίνωσε τα θερινά της δρομολόγια και σαλπάρει καθημερινά για τα νησιά του Σαρωνικού

|>Με προσήλωση στην ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων και με μεγάλη προσμονή, η “Saronic Ferries” (Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού) υποδέχεται και πάλι τον κόσμο στον Σαρωνικό, ανακοινώνοντας στον ιστότοπο www.sf.gr τα δρομολόγιά της για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Οι επιβάτες των πλοίων της Κοινοπραξίας μπορούν να μετακινούνται καθημερινά από τον Πειραιά για την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα, γνωρίζοντας αυτούς τους τόσο όμορφους, κοντινούς και ταυτόχρονα ανεξερεύνητους και ενδιαφέροντες προορισμούς.

Το προηγούμενο διάστημα τα πλοία της “Saronic Ferries” συνέχιζαν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των εργαζόμενων στην περιοχή. Τώρα, μετά την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων και ιδιαίτερα με την έναρξη της θερινής περιόδου, ο Σαρωνικός θα αποτελέσει την πιο ώριμη πρόταση σύντομης απόδρασης για όλους όσοι στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μια πρώτη γεύση καλοκαιριού, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την άνεση.

Στο πολύ σύντομο ταξίδι για τους τέσσερεις προορισμούς, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τον θαλασσινό αέρα στα καταστρώματα των πλοίων, ενώ για τους εσωτερικούς χώρους η “Saronic Ferries” έχει φροντίσει για  την αυστηρή συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού και για την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από το www.sf.gr την ηλεκτρονική έκδοση του εισιτηρίου τους για εκτύπωση στο σπίτι ή προβολή στο κινητό τηλέφωνο, αποφεύγοντας ουρές και αναμονή στα εκδοτήρια και πραγματοποιώντας ανέπαφα όλες τις διαδικασίες έως και την επιβίβαση τους στα πλοία.

Οι κοντινοί προορισμοί της “Saronic Ferries” προσφέρουν την απόλυτη φετινή πρόταση για οικογενειακές διακοπές ή μονοήμερες αποδράσεις. Τα πυκνά, καθημερινά δρομολόγια των ΕΓ/ΟΓ πλοίων “Ποσειδών Ελλάς”, “Αχαιός”, “Απόλλων Ελλάς” και “Φοίβος”, επιτρέπουν σε όλους τους τύπους των ταξιδιωτών να ανακαλύψουν τα μυστικά του Σαρωνικού κάνοντας ποδαρικό στο ελληνικό καλοκαίρι ακόμα και αν έχουν στη διάθεση τους ένα Σαββατοκύριακο, μια ημέρα ή ακόμα και λίγες ώρες.

Σχετικά με την Saronic Ferries:

Με το διακριτικό τίτλο “Saronic Ferries”, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού αποτελείται από τον στόλο της “Nova Ferries” και της “2Wayferries”, και συνδυάζει την εμπειρία 60 ετών με το όραμα των ανθρώπων της για ένα μοντέρνο brand που δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη των υπηρεσιών, την ασφάλεια, την άνεση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

Τα τέσσερα σύγχρονα πλοία της “Saronic Ferries” συνδέουν με συνέπεια τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα, εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες και φυσικά τους πολυάριθμους επισκέπτες όλους τους μήνες του χρόνου. Με προσήλωση στην ποιότητα και την ανθρώπινη επαφή, η Saronic Ferries βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της και την εν πλω εμπειρία, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον επιβάτη και τα νησιά που προσεγγίζει.

> Για περισσότερες πληροφορίες κλικ ΕΔΩ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: