Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ISO πιστοποίηση του συστήματος Paragon της KlarityRisk

Χωρίς κατηγορία στις 24/02/2015

Η KlarityRisk, διεθνής πάροχος λύσεων λογισμικού για τη διαχείριση κινδύνων, βελτιστοποίησης επενδυτικού χαρτοφυλακίου, ακεραιότητας και διαφάνειας συναλλαγών ανακοινώνει την πιστοποίηση και αναγνώρισή της κατά ISO 9001:2008 από την AJA Europe Independent Registrars, για τον σχεδιασμό, τη διαχείριση ανάπτυξης και εμπορίας του συστήματός της, Paragon.

Οι διεργασίες του συστήματος επιθεωρήθηκαν από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης, ο οποίος τεκμηρίωσε την πλήρη εναρμόνιση κάθε διαδικασίας με τις απαιτήσεις του προτύπου, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο, την υψηλή ποιότητα του Paragon αλλά και των υπηρεσιών της KlarityRisk. Επιπλέον, με την πιστοποίηση αυτή επικυρώνεται η αξιοπίστία των επιχειρησιακών διαδικασιών της Εταιρείας, με στόχο τη συνεχή ευθυγράμμιση τους με τις προϋποθέσεις των διεθνών προτύπων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της KlarityRisk, Ευθύμιος Ιωάννου (φωτό), δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την πιστοποίηση ISO 9001:2008, η οποία επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας για διαρκή εξέλιξη διαδικασιών και υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, με σκοπό την παροχή πρωτοποριακών λύσεων για τους πελάτες μας, επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και την αξιοπιστία. Η πιστοποίηση της KlarityRisk για το Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Ανάπτυξης Λογισμικού αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την εξέλιξη και την καινοτομία, το οποίο παγιώνει τη θέση του Συστήματός μας στην αγορά της Διαχείρισης Κινδύνου, έχοντας ως ισχυρό σύμμαχο την πολύχρονη εμπειρία μας».

Σχετικά με την Klarity Risk
Η KlarityRisk επιλέγει στρατηγικές συνεργασίες με εξειδικευμένες και πιστοποιημένες εταιρίες ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, στις οποίες παρέχει την επιστημονική & επιχειρησιακή εμπειρία και τεχνογνωσία της, ώστε οι παρεχόμενες λύσεις λογισμικού να υπακούουν στις ανάγκες της αγοράς καθώς και των πελατών της. Με βάση την τεχνογνωσία αλλά και την πολυετή εμπειρία των συμβούλων της, εξασφαλίζει την αντικειμενικότητα των παρεχόμενων λύσεών.

Σχετικά με την AJA Registrars
Ο AJA είναι ανεξάρτητος Φορέας Πιστοποίησης, από το 1995, και λειτουργεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου τοπικών γραφείων έχοντας παρουσία σε περισσότερες απο 20 χώρες και έχοντας εκδόσει περισσότερα απο 50.000 πιστοποιητικά παγκοσμίως. Διαθέτει διαπιστεύσεις απο τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαπίστευσης όπως ο UKAS (United Kingdom Acceditation Services), ANSI-ASQ National Accreditation Board (Αμερικανικός Φορέας Διαπίστευσης), Joint Accreditation System of Australia & New Zealand (Σύστημα Διαπίστευσης Αυστραλίας & Ν.Ζηλανδίας), ενώ δραστηριοποιείται σε όλους τους βιομηχανικούς και εμπορικούς κλάδους της οικονομίας. Στους πελάτες περιλαμβάνονται πολύ μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικές επιχειρήσεις με πολλαπλές τοποθεσίες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων διαθέτει 1.250 τοποθεσίες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: