Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τη COSCO

Χωρίς κατηγορία στις 09/02/2019

Lin: “Αναγνωρίζουμε τις αξιόλογες προσπάθειες. Την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει το έργο της”

|> Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) πραγματοποίησε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για τον εορτασμό των 20 ετών από την ίδρυσή της, παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Άντριου Πάρσονς, όπου συμμετείχαν ο αν. διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. captain Weng Lin και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της ΕΠΕ. Μεταξύ αυτών βραβεύτηκε και η COSCO Shipping Charity Foundation ως μεγάλος χορηγός.

Ο captain Weng Lin κατά την παραλαβή του βραβείου, δήλωσε:

Αναγνωρίζουμε τις αξιόλογες προσπάθειες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και την ενθαρρύνουμε να συνεχίσει το έργο της γιατί αισθανόμαστε ότι συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινωνίας στην οποία τα άτομα με αναπηρία απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους πολίτες, ενώ έχουν πρόσβαση και μπορούν εύκολα να συμμετέχουν όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Αυτές οι αξίες πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες του 21ου αιώνα. Η COSCO SHIPPING στηρίζει με υπερηφάνεια την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χορηγία μας θα χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και ουσιαστικά ώστε να βοηθήσει πολλούς αθλητές με αναπηρία να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να συμμετάσχουν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2022“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: