Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πάνω από 1.000 μαθητές του Δημοτικού έδωσαν το “παρών” στο Piraeus Sports Camp

Εν Δημω στις 12/07/2018

Απονομή διπλωμάτων

|> Περισσότεροι από 1.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων του Πειραιά, συμμετέχουν δωρεάν στο Piraeus Sports Camp, το οποίο διεξάγεται για τέταρτη χρονιά, από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός .Σημειώνεται πως στα τέσσερα χρόνια διεξαγωγής του Piraeus Sports Camp έχουν αθληθεί περισσότερα από 4.000 παιδιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, παρευρέθηκαν χθες στα Βοτσαλάκια και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», όπου πραγματοποιούνται αθλητικές δραστηριότητες του Piraeus Sports Camp και απένειμαν τα διπλώματα συμμετοχής στους μαθητές.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Το 4ο Piraeus Sports Camp, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 13/7 διεξήχθη σε τέσσερις περιόδους, σε πέντε κέντρα του δήμου Πειραιά, σε όλες  σχεδόν  τις δημοτικές κοινότητες. Τα παιδιά συμμετείχαν σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, ποδόσφαιρο σάλας, βόλεϊ, καθώς και σε παιδαγωγικά προγράμματα. Τη διεξαγωγή των  αθλημάτων του Piraeus Sports Camp έχουν αναλάβει  προπονητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του, υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το Piraeus Sports Camp, πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά στον Πειραιά. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο δήμος παρέχει αθλητικές δραστηριότητες σε 1.000 μαθητές της πόλης εντελώς δωρεάν. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά τους στον δήμο και στα Πειραιοτόπουλα, καθώς όπως τόνισε, δεν ήταν εύκολο να υλοποιηθεί αυτό το αθλητικό πρόγραμμα χωρίς τη στήριξη τους.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο Δήμος Πειραιά φιλοξενεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Π.Α.Ν. για τέταρτη χρονιά, 1.000 μαθητές εντελώς δωρεάν με τη βοήθεια και τη συνδρομή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Βασίλης Νάνος, σε δήλωσή του, σημείωσε πως το Piraeus Sports Camp είναι μια σπουδαία παροχή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τους δημότες και τα παιδιά του Πειραιά.

Απάντηση