Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με νέο ταχύπλοο στον στόλο της “ταξιδεύει” η Seajets

Τουρισμος/Ταξιδια στις 28/08/2020

Power Jet: Ταχύτητα 35 μίλια, μεγίστη μεταφορά 1.200 επιβατών και 150 οχημάτων

|> Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον παγκόσμιο τουρισμό, η SEAJETS συνεχίζει να επενδύει στην ενίσχυση του ακτοπλοϊκού κλάδου και της ελληνικής οικονομίας, εντάσσοντας στον στόλο της το Power Jet – το τρίτο στη σειρά πλοίο που δρομολογείται πλήρως ανακαινισμένο, έπειτα από το Worldchampion Jet και το Sifnos Jet.

Οι εργασίες μετασκευής πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και περιλαμβάνουν την πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, αντικατάσταση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας κλιματισμού και πλοήγησης.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Το Power Jet ξεκίνησε τα δρομολόγιά του την Τρίτη 11 Αυγούστου και με ταχύτητα 35 μιλίων και δυνατότητα μεγίστης μεταφοράς 1.200 επιβατών και 150 οχημάτων συνδέει καθημερινά το Ηράκλειο Κρήτης με την Σαντορίνη, Νάξο, Μύκονο και Πάρο.

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 15 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας συνολικά 33 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS Μάριος Ηλιόπουλος, δήλωσε: “Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, χαρακτηρισμένη από τις επιπτώσεις του Covid-19 η SEAJETS ενισχύεται περαιτέρω με την ένταξη του Power Jet στο στόλο μας αναβαθμίζοντας τις συνδέσεις των νησιών του Αιγαίου μεταξύ τους και με την ενδοχώρα, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες καθώς και την ανάπτυξη του τουρισμού που αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας”.

Απάντηση