Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεγάλη γιορτή του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας, με τα RetailBusiness Awards 2016

Χωρίς κατηγορία στις 15/02/2017

Την Δευτέρα στο Μέγαρο

H αλυσίδα καταστημάτων Public αναδείχθηκε Retailer της Χρονιάς και ο Ιωάννης Μασούτης της “Διαμαντής Μασούτης AE” Retail Manager 2016, στη 15η τελετή απονομής της διοργάνωσης των RetailBusiness Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Με κεντρικό μήνυμα “Ιn Retail we Trust”, τα βραβεία, που συμπληρώνουν φέτος 15 χρόνια επιτυχούς πορείας, αποτελούν ζωντανή απόδειξη της πίστης στο ελληνικό λιανεμπόριο, επιμένοντας σταθερά στην επιβράβευση των υγιών δυνάμεών του, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους επενδύοντας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας τον καταναλωτή.

Ο εκδότης της “Direction Business Network”, Βαγγέλης Παπαλιός, απένειμε το Βραβείο του Retailer της Χρονιάς, σε μια κατάμεστη αίθουσα από περισσότερα από 800 στελέχη της αγοράς του λιανεμπορίου, της βιομηχανίας κ.ά.

Πέρα από τις μεγάλες διακρίσεις της Public και του κ. Μασούτη, που αναφέρθηκαν, βραβεία έλαβαν επίσης οι: The Athlete’s Foot (Άγγελου Μεταξά 30Α, Γλυφάδα, [Retail Store – Sportswear], Public (The Mall Athens) [Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη], Πρυτανείον Gold (Golden Hall) [Retail Store – Εστίαση], My Market (Λεωφ. Πεντέλης & Αττική Οδός, Χαλάνδρι) [Retail Store – Super Market], Public Café (Ισόγειο, Πλ. Συντάγματος) [Retail Coffee Store], ΑΒ Βασιλόπουλος για το πρόγραμμα «Καμπάνια για την αντιμετώπιση του Human Trafficking» [CSR Retail Strategy], My Alpha wallet [E-Commerce Mobile App], AΒ Βασιλόπουλος για την εφαρμογή ΑΒ Click2Shop [Retailer Mobile App], AΒ Βασιλόπουλος για το www.ab.gr/click2shop [E-Retailer], Public για τη Social Media Στρατηγική «Πάνω από 1 εκατομμύριο Followers στα Social Media [Social Media Retail Strategy], AB Bασιλόπουλος και J. Walter Thomspon Athens για την καμπάνια «ΑΒ Αληθινά Χαμηλές Τιμές» [Retail Campaign], καθώς και η AB Βασιλόπουλος [Retail Franchisor].

Για πρώτη φορά εφέτος θεσμοθετήθηκε το βραβείο Ρ.Ο.Ρ. Star 2016 στην κατηγορία «Σχεδιασμός και Κατασκευή», το οποίο απονεμήθηκε στο Wind Sponsor’s Village Kiosk / Athens Classic Marathon 2016 της εταιρείας Wind, που κατασκευάστηκε από τη West.

Επιπλέον, τιμητικά βραβεία δόθηκαν στον Γιώργο Μουστάκα για τη μακρόχρονη προσφορά του στο ελληνικό λιανεμπόριο και στον Αθανάσιο Παπανικολάου για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά του στο λιανεμπόριο και την αγορά της εστίασης, καθώς και με αφορμή τα 40 χρόνια πορείας της με Goody’s στην ελληνική αγορά.

Προμηθευτές της Χρονιάς, βάσει της έρευνας που πραγματοποίησαν για μία ακόμα φορά, αποκλειστικά για το περιοδικό “RetailBusiness” και την “Direction” το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών, αναδείχθηκαν οι Ελαΐς Unilever Hellas (Non Food), Creta Farms (Food & Drink), Γ.Ε. Δημητρίου (Λευκές – Μαύρες Συσκευές) και LG Electronics Ελλάς (Τεχνολογία).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: