Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Tο Λύκειον των Ελληνίδων “κλείνει” την σαιζόν για την “Celestyal Cruises”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 14/10/2015

Το Σάββατο 19/10

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises καθ’όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, το Λύκειον των Ελληνίδων θα χορέψει σε παραδοσιακούς ρυθμούς το ερχόμενο Σάββατο 19/10 στη γιορτή που θα παρατεθεί για τη λήξη της τουριστικής περιόδου στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

Το Λύκειον των Ελληνίδων με έντονη δράση υπέρ της γυναίκας από το 1911 συνεχίζει δυναμικά στηριζόμενο πάντα στην εθελοντική προσφορά των μελών του. Με το χαρακτηριστικό κέφι και το ταλέντο στους παραδοσιακούς χορούς το Λύκειον των Ελληνίδων θα γιορτάσει μαζί με τους επιβάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λήξη μιας επιτυχημένης –παρά τις δυσκολίες- τουριστικής σεζόν. ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, γευστικά πιάτα με άρωμα Ελλάδας και φυσικά οι παραδοσιακοί χοροί του Λύκειου των Ελληνίδων θα συνεπάρουν και θα ξεσηκώσουν Έλληνες και ξένους επιβάτες για ακόμη μια φορά σε ένα γαλανόλευκο «γλέντι».

Παράλληλα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές των χορευτών.

dance greek

Όπως ανακοινώθηκε, η Celestyal Cruises στοχεύοντας πάντα να προάγει την ελληνικότητα με διαδραστικό και ζωντανό, άμεσο τρόπο συνεργάζεται με το Λύκειον των Ελληνίδων απο το 2013 προσφέροντας παραδοσιακές βραδιές γεμάτες κέφι σε όλους τους επιβάτες της. Τιμώντας πιστά την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας και τις παραδόσεις της, το Λύκειον των Ελληνίδων έδωσε δυναμικό «παρών» και αυτό το καλοκαίρι στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises. Η έντονη αγάπη για τους παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, αλλά και οι περίτεχνες παραδοσιακές φορεσιές τους, προσέφεραν την απόλυτη ελληνική εμπειρία σε όλους τους ταξιδιώτες.

Το Λύκειον των Ελληνίδων συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία με τη Celestyal Cruises από το 2013 καθώς μοιράζονται ένα κοινό όραμα, να διατηρούν και να προωθούν την ελληνική παράδοση μέσα από το χορό, τη μουσική και τις περίτεχνες ενδυμασίες του. Η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής της ευθύνης, προσέφερε στο Λύκειον των Ελληνίδων ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Συλλόγου. Διαθέτοντας ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο των δρομολογίων στα οποία εμφανιζόταν ο Σύλλογος, η εταιρεία έδειξε έμπρακτα το σεβασμό και το ενδιαφέρον της για κάθε τι που ισχυροποιεί και προάγει την ελληνική ταυτότητα και παραδοση.

Με ογδόντα και πλέον θεματικές εκδηλώσεις για τους επιβάτες της η Celestyal Cruises και αυτή τη σεζόν ανέδειξε με πληθώρα εκδηλώσεων την ελληνικότητα και την απόλυτη ελληνική εμπειρία.

Περισσότερα:  www.celestyalcruises.com ή τηλ. 210 4583499.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: