Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εντολή επίλυσης από τον δήμαρχο Πειραιά, για το θέμα με την Λέσχη του Εθνικού

Χωρίς κατηγορία στις 01/12/2016

Του ζητούν… 80.000 ευρώ!

Τ/Π |> Πρωτοβουλία για την επίλυση του φλέγοντος θέματος της Λέσχης του Εθνικού στο Μικρολίμανο, ανέλαβε ο δήμαρχος Πειραιώς Γιάννης Μώραλης.

Αφού η διοίκηση της ιστορικής ομάδας «είδε και απόειδε», λόγω των συνεχών υπαναχωρήσεων τής διοίκησης της ΕΤΑΑ, στην οποία ανήκει η περιοχή, κατέφυγε (και πάλι) στον δήμαρχο της πόλεως, σε μια προσπάθεια για την τελική διευθέτηση του θέματος, που έχει μέχρι στιγμής «χρεώσει» τον Εθνικό με 80.000 ευρώ πρόστιμα, χωρίς να υπάρχει κανείς λόγος!

Χθες, λοιπόν, το μεσημέρι, ο δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του την πρόεδρο του Εθνικού, Δώρα Ιωαννίδου, τον σύμβουλο του δ.σ. Σπύρο Καλαντζή, τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τον πρώην σύμβουλο της ΠΑΕ Δημήτρη Καπράνο, που του εξέθεσαν την κατάσταση όπως έχει σήμερα. Παρούσα ήταν και η δημοτική σύμβουλος Χάρις Ζηλάκου.

Σημειώνεται ότι ο δήμος έχει αποστείλει στην ΕΤΑΑ όλα τα έγγραφα τα οποία έχουν ζητηθεί και έχει επανειλημμένα λάβει διαβεβαιώσεις ότι το «ιδιοκτησιακό» καθεστώς της Λέσχης «έχει διευθετηθεί» ή ότι «διευθετείται οσονούπω».

Ο Γιάννης Μώραλης επικοινώνησε με το νομικό τμήμα του δήμου και έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι δέουσες ενέργειες, ώστε να λυθεί -με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- όποια εκκρεμότητα υπάρχει (αν υπάρχει) και να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την ιστορική ομάδα του Εθνικού.

Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της επιβολής του προστίμου, ο Εθνικός αντιμετωπίζει πρόβλημα δέσμευσης των τραπεζικών του λογαριασμών!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: