Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απόψε αρχίζουν στον Πειραιά οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τη φωταγώγηση του Δέντρου

Χωρίς κατηγορία στις 07/12/2017

Στις 6 μμ

|> Σήμερα στις 6 μμ ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου,  θα ακολουθήσει συναυλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από την Χρύσπα, το συγκρότημα “Kings” και street party με τον dj,  διευθυντή του “Λάμψη 92,3” και “Deejay 95,2” Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Στο τραγουδιστικό κομμάτι θα συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες οι σχολές  χορού “Rose Karra”. Την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τη συναυλία θα παρουσιάσει η Νόνη Δούνια.

MHNYMA  ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες αισιοδοξίας και ελπίδας. Στον Δήμο Πειραιά σχεδιάσαμε και για τα φετινά Χριστούγεννα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων,  με ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης,  για να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε όλους και κυρίως στα παιδιά.

Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη και να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες και στους επισκέπτες, να διασκεδάσουν στον Πειραιά κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Ο Πειραιάς γιορτάζει σε πλατείες, σε δρόμους και γειτονίες, με πολλές εκδηλώσεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Πειραιάς γιορτάζει στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις μας. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές  σε όλους!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: