Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αρχαιολογικά ευρήματα καθυστερούν τα έργα ακαθάρτων / ομβρίων σε Αμπελάκια \ Βουρκάρι

Ευρεία σύσκεψη στη Σαλαμίνα

|> Σύσκεψη, μετά από επί τόπια αυτοψία που πραγματοποίησε στα εκτελούμενα έργα, συγκάλεσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος στα Αμπελάκια και στο Βουρκάρι Σαλαμίνας, για τον συντονισμό και την επιτάχυνση του έργου των ακαθάρτων και ομβρίων στις ανωτέρω περιοχές.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν υπάλληλοι της  Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων, καθώς και εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η επιτάχυνση των εργασιών, οι οποίες έχουν καθυστερήσει υπερβολικά λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων κατά την όδευση τους, η μικρότερη δυνατή όχληση των κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών του νησιού και η σύντομη ολοκλήρωση του.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στη συνάντησή του, ο κ. Χατζηπέρος, με κατοίκους της περιοχής, ζήτησε συγγνώμη και τους διαβεβαίωσε ότι προσπάθεια της Περιφέρειας είναι η ελάχιστη δυνατή όχληση των κατοίκων και των επισκεπτών. Και πως λαμβάνεται δε μέριμνα τα έργα στα νησιά της Π.Ε. Νήσων να πραγματοποιούνται κατά τους χειμερινούς μήνες.

Απάντηση