Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Αμαρτίες” άλλων “πληρώνει” ο Μώραλης και δηλώνει: «Δυσχερής η οικονομική κατάσταση του Δήμου» – Προς διακανονισμό για το δάνειο των 131 εκ. ευρώ

Με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Αλέξανδρο Κρητικό και Χρήστο Μήτρεντσε, αντιστοίχως, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Αντικείμενο το δάνειο ύψους 131.000.000 ευρώ που έχει πάρει ο Δήμος Πειραιά, το οποίο αδυνατεί να το αποπληρώσει, λόγω της εξαιρετικά δυσχερούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου. Έτσι, επιβάλλεται η εξεύρεση βιώσιμων λύσεων. Η διοίκηση του Ταμείου αντιμετώπισε θετικά την υπόθεση και τώρα θα υποβληθεί στο Ταμείο επίσημα συγκεκριμένη πρόταση του Δήμου.

Και στο Facebook ο Γιάννης Μώραλης θα σημειώσει:

«Η εξαιρετικά δυσχερής οικονομική κατάσταση του Δήμου επιβάλλει την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων. Αντικείμενο της σημερινής μου συνάντησης με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ήταν το δάνειο ύψους 131 εκ. ευρώ που έχει ο Δήμος.
Σκοπός μας είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος, που αποτελούν μεγάλο βάρος. Σε αυτό το πλαίσιο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υποβάλλουμε επίσημα συγκεκριμένη πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: