Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αντισηπτικά από St’ Nicholas Business Club και AHEPA στο ‘’Αγία Όλγα’’

ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΥΓΕΙΑ στις 23/01/2024

Έγινε διερεύνηση τρόπων συμβολής για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου

|> Η λέσχη St’ Nicholas Business Club και το AHEPA Maritime Chapter HJ-45, με αφορμή την επιδείνωση του Covid 19, καθώς και άλλων ιώσεων, δώρισαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο ‘’Αγία Όλγα’’ μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών.

Συγκεκριμένα στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι δωρίθηκαν 160 μεγάλα κιβώτια αντισηπτικού τζελ χεριών Antiseptic Hand Gel της εταιρείας Dalon, τα οποία αντιστοιχούν σε 628 φιάλες των 4 λίτρων, συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ. Και:

«Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής μας να υπηρετούμε την κοινότητά μας, είχαμε την τιμή να επισκεφτούμε μαζί με μεγάλη αντιπροσωπεία μελών, το Γενικό Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο Αγίας Όλγας Νέας Ιωνίας και με το πνεύμα της ομαδικής εργασίας μας ακλόνητο, συνεργαστήκαμε προκειμένου να συνεισφέρουμε στον αγώνα κατά του Covid 19».

Κατά την διάρκεια της παράδοσης των κιβωτίων στο Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση του ιδρυτή και προέδρου του St. Nicholas Business Club, Δημήτρη Ματθαίου και της αντιπροσωπείας μελών, με την διεύθυνση του Νοσοκομείου Αγίας Όλγας, όπου διερευνήθηκαν τρόποι συμβολής του St. Nicholas Business Club στον περαιτέρω εξοπλισμό του νοσοκομείου για την ομαλή λειτουργία του.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η σημασία της υποστήριξης των ηρώων μας στον τομέα της υγείας δεν μπορεί παρά να εκτιμηθεί στον μέγιστο βαθμό.
Αυτή η ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας συνεισφορά, αποτελεί μέγιστο εργαλείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας τόσο των ασθενών, όσο και του αφοσιωμένου προσωπικού του νοσοκομείου. Αποτελεί το δικό μας τρόπο, προκειμένου να σταθούμε δίπλα σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παρέχοντάς τους βασικούς πόρους στον δύσκολο αγώνα κατά του Covid 19.
Η πραγματοποίηση της δωρεάς αυτής, αντιπροσωπεύει όχι μόνο τη δέσμευση μας για την υγεία και την ασφάλεια, αλλά και τη βαθιά ριζωμένη πεποίθησή μας να ανταποδίδουμε την κοινότητα που μας στηρίζει.
Παραμένουμε αλληλέγγυοι με όλους όσους έχουν πληγεί από την πανδημία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου οι πράξεις μας να έχουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγία Όλγα Νέας Ιωνίας για την αμέριστη υποστήριξη και συνεισφορά τους, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη που συνεισέφεραν στην πραγματοποίησης της δωρεάς
».

Κλείνοντας, ο ιδρυτής και πρόεδρος κ. Ματθαίου και τα άλλα παρευρισκόμενα μέλη, υποσχέθηκαν ότι, θα σταθούν δίπλα σε αυτή τη μονάδα υγείας, προσφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο που διαθέτουν.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: