Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αποκαθίστανται οι ζημιές στο επαρχιακό δίκτυο Επιδαύρου-Καλλονής

ΑΤΤΙΚΗ στις 07/01/2024

Έγινε αυτοψία από Χαρδαλιά,Βουτσινά, Μούγιο και δόθηκε εντολή για άμεση αποκατάσταση 

|> Αυτοψία στο κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονής που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία “Daniel” τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Γιάννη Βουτσινά και τον δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Τάσο Μούγιο.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα σημεία του οδικού άξονα που έχουν υποστεί ζημιές -μετά τις κατολισθήσεις και τις ρωγμές στο οδόστρωμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία- και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος. Με εντολή του, ορίστηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε:

«Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: