Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απόφαση για αξιοποίηση της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας

Οι δήμαρχοι του Πειραιά ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ανάπλασης και αξιοποίησης της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας. Πρόκειται για ένα χώρο μεγάλης και υπερτοπικής σημασίας, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει ανάσα ζωής σε όλη την Αττική, αλλά και προοπτική ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Και  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου, θα συμμετέχουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου στις 12μ στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας.

Συμμετέχουν οι δήμαρχοι Γιάννης Μώραλης (Πειραιά), Σταύρος Κασσιμάτης (Κορυδαλλού), Γιώργος Ιωακειμίδης (Νίκαιας – Ρέντη) , Γιάννης Λαγουδάκης (Περάματος), Ισιδώρα Νάννου (Σαλαμίνας) και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης . Στη δε συνέντευξη Τύπου, θα συμμετέχει και ο πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. κ. Γουρδομιχάλης.

Σημειώνεται ότι οι δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής στηρίζουν και το διήμερο δράσεων που διοργανώνει ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αύριο Σάββατο 4 και την Κυριακή 5/4, με καθαρισμό, δενδροφύτευση και διάνοιξη της πρόσβασης σε ένα κομμάτι της πρώην βιομηχανικής ζώνης. Σημείο συνάντησης είναι ο Υδατόπυργος Δραπετσώνας (Εθνικής Αντιστάσεως & Γρ. Λαμπράκη) και ώρα έναρξης 9 το πρωί.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: