Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Από το κυριακάτικο παζάρι, στο… bazaar του Χατζηκυριάκειου

Την Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά και το bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου Γιάννη Μελά.

Στην αγορά ο κ. Μώραλης συνομίλησε με τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην Κυριακάτικη Αγορά, άκουσε τις προτάσεις τους.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος τόνισε:

«Επισκέφθηκα σήμερα το πρωί την Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά. Ήθελα να διαπιστώσω μετά τη νέα ρύθμιση και τις άδειες που δόθηκαν για το 2015, τη λειτουργία της. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ακόμα και αυτό το Παζάρι, το οποίο είναι σε ένα στενό δρόμο και δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θέλαμε, μπορεί να αναβαθμιστεί. Σκοπεύουμε σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μελά και τους φορείς του Παζαριού να προχωρήσουμε σε περαιτέρω βελτιώσεις».

 

Εξ άλλου, ο Γιάννης Μώραλης, μετά το παζάρι πήγε στο… bazaar και συγκεκριμένα στο Πασχαλινό Bazaar που διοργάνωσε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Ο Γιάννης Μώραλης περιηγήθηκε στον καλαίσθητο χώρο από τη διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Αναστασία Κατσιλιέρη, αγόρασε πασχαλινά δώρα και συνομίλησε με τους εθελοντές και το προσωπικό που συνέβαλλαν στην υλοποίηση του Bazaar.

Ο δήμαρχος Πειραιά, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Επισκεφθήκαμε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, για να στηρίξουμε και με την παρουσία μας το Πασχαλινό Bazaar του Ιδρύματος. Όλοι γνωρίζουμε το έργο που επιτελεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και είναι χαρά το ότι βρίσκεται στην πόλη μας. Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε σήμερα εδώ. Περιηγηθήκαμε στο χώρο και αγοράσαμε όμορφα δώρα. Ευχαρίστησα και έδωσα συγχαρητήρια στους εθελοντές και στους υπεύθυνους του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος και εύχομαι να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις. Ο Δήμος Πειραιά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

Η διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Αναστασία Κατσιλιέρη, είπε:

«Το Πασχαλινό Bazaar έχει ενισχυθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, γιατί θεσμός για το Ίδρυμα είναι το Χριστουγεννιάτικο. Παρόλα αυτά, η αγάπη των εθελοντών και η παρουσία των δωρητών και των χορηγών που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μας ενέπνευσε να προχωρήσουμε και σε αυτό το Bazaar. Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ήρθε στο Πασχαλινό Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος. Πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό μας. Είναι μεγάλη τιμή η σημερινή ημέρα να υποστηρίζεται και από την τοπική κοινωνία. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βρουν χειροποίητες δημιουργίες, πασχαλινά δώρα, γλυκίσματα, κουλουράκια και λικέρ, από όλη την Ελλάδα»…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: