Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αρχίζουν την Δευτέρα οι εκπτώσεις και οι έμποροι του Πειραιά προσκαλούν τους καταναλωτές και… καλούν την Αστυνομία!

Οι επικεφαλής του Εμπορικού Συλλόγου είχαν επαφή με τον αστυνομικό διοικητή και τον διοικητή της Τροχαίας για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης

|> Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 10/7 και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου, με προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Έτσι, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) προσκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πειραϊκή αγορά και να “ανακαλύψουν” την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, το υψηλό ποιοτικό επίπεδο στα προϊόντα τους, τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που προσφέρεται.

Σε ανακοίνωση του ΕΣΠ, αναφέρεται:

«Καλούμε τους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς και να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής και είμαστε σίγουροι, ότι όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες τους, αλλά και θα στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης μας.  Έτσι, με την ενδυνάμωση των πολλών επιχειρήσεων, σε κάθε κλάδο, εξασφαλίζεται τελικά μέσω του ανταγωνισμού, η συγκράτηση των τιμών και η αύξηση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επαφές με την Αστυνομία

Εν τω μεταξύ, εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος και μέλη του νέου προεδρείου και διοικητικού συμβουλίου, με τον διοικητή Τροχαίας Πειραιά Κ. Πετρόπουλο, και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Κ. Σχισμένο.

Στην ενημερωτική συνάντηση, με τον διοικητή τροχαίας Πειραιά Κ. Πετρόπουλο εκτός από  θέματα καθημερινότητας που αφορούν στο κυκλοφοριακό του Πειραιά, κυριάρχησαν:

  • τα θέματα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης,
  • η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων από δίκυκλα,
  • η ανάγκη κατάργησης της διαχωριστικής νησίδας στην οδό Γούναρη,
  • η κυκλοφοριακή ασφυξία που προκαλείται στην είσοδο και έξοδο της πόλης,
  • η έλλειψη χώρων στάθμευσης που οδηγεί εν τέλει στην παράνομη στάθμευση.

Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά Κ. Σχισμένο, στην οποία μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το παραεμπόριο καπνικών που παρατηρείται πέριξ των οδών του Ηλεκτρικού Σταθμού Πειραιά, το θέμα του παραεμπορίου στο Κυριακάτικο Παζάρι Πειραιά, θέματα παραβατικότητας και επαιτείας, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων με δίκυκλα και η εντατικοποίηση ελέγχων για την ασφάλεια των πολιτών και των καταστημάτων.

Σημειώνεται ότι οι δύο πλευρές επισφράγισαν την επιθυμία τους για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας τους για την αντιμετώπιση ουσιαστικών προβλημάτων της καθημερινότητας προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και της πόλης μας γενικότερα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: