Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές  άρχισε…

Αυτοψία στις 5 δημοτικές κοινότητες του Πειραιά και σε εργοτάξια όπου εκτελούνται εργασίες έκανε με συνεργάτες του ο Μώραλης

|> Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε τις πέντε δημοτικές κοινότητες της πόλης και πραγματοποίησε αυτοψία στα εργοτάξια όπου αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες.

Πραγματοποίησε επίσης μια σειρά συσκέψεων με στενούς συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα καθώς και τις επόμενες κινήσεις της δημοτικής αρχής. Και δήλωσε:

«Μπήκε ο Σεπτέμβριος και ουσιαστικά ξεκίνησε η τελευταία χρονιά κι αυτής της δημαρχιακής θητείας. Σκοπός όλων μας στη διοίκηση του Δήμου είναι να συνεχίσουμε, όπως μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά, σηκωμένα τα μανίκια, σεμνότητα, σεβασμό στους δημότες, με χαρά και ικανοποίηση στις επιτυχίες και αναγνωρίζοντας τα όποια λάθη ή καθυστερήσεις, να αλλάζουμε τον Πειραιά μας προς το καλύτερο.

Μόλις χθες και προκειμένου να οριοθετήσουμε τους στόχους μέχρι την λήξη της θητείας επισκέφτηκα και τις πέντε δημοτικές κοινότητες, έδωσα το «παρών» στα εργοτάξια και συσκέφθηκα με άμεσους συνεργάτες μου για μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων που θα πρέπει να «τρέξουν» με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα, ώστε παρά τον δύσκολο χειμώνα που αναμένουμε, τουλάχιστον να καλύψουμε λίγο από τον χρόνο που «χάσαμε» λόγω της πανδημίας.

Προφανώς οι συναντήσεις με όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης στον Δήμο, αλλά και στα νομικά πρόσωπα (ΟΠΑΝ, ΚΟΔΕΠ, ΔΗΡΑΠ) θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Πειραιά και τους κατοίκους του».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: