Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αφιερωμένη στον στιχουργό Ηλία Φιλίππου η έναρξη των ‘’Ημερών Θάλασσας’’

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει με συναυλία την Τρίτη στο προαύλιο του Δημοτικού με Λευτέρη Πανταζή,  Πίτσα Παπαδοπούλου κ.ά.

|> Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου θα γίνει την Τρίτη 23 τρέχ. στις 8:30’ μμ η τελετή έναρξης των πειραϊκών εκδηλώσεων ‘’Ημέρες Θάλασσας 2023’’ και θα είναι αφιερωμένη στον Πειραιώτη στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών, Ηλία  Φιλίππου.

Στη μεγάλη συναυλία θα συμμετάσχουν (αλφαβητικά) η Ρία Ελληνίδου, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πέτρος  Ίμβριος, η Μαρία Ιωαννίδου,  ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στο πιάνο θα είναι ο Κυριάκος Παπαδοπούλος, τη διεύθυνση ορχήστρας θα έχει ο Αντώνης Γούναρης και την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και  ο  Κώστας Τσουρός.

Τη διοργάνωση έχουν: Δήμος Πειραιά, Destination Piraeus, ‘’Κανάλι Ένα 90,4’’ και Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.

Οι ‘’Ημέρες Θάλασσας’’

Οι ‘’Ημέρες Θάλασσας’’ η μεγάλη γιορτή-θεσμός για τον Πειραιά επιστρέφει για ένατη συνεχόμενη χρονιά και υπόσχεται  μοναδικές στιγμές στην πόλη με ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με περισσότερες από 100 δωρεάν εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Πειραιά.

Από τις 24 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου η ‘’καρδιά’’ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης χτυπά στον  Πειραιά, ο οποίος γίνεται πόλος έλξης και με επίκεντρο τη θάλασσα, την  ιστορία, τον πολιτισμό, τη ναυτιλία, την παράδοση και τον αθλητισμό, προσφέρει επί 12 ημέρες μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: