Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βελτίωση και συντήρηση του κύριου οδικού δικτύου της Σαλαμίνας από την Περιφέρεια

Σε ποιούς δρόμους

|> Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο τη «Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας Νήσου Σαλαμίνας», προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφάλισαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η δήμαρχος Σαλαμίνας, Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί, θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση και συντήρηση του κύριου οδικού δικτύου του νησιού που έχει υποστεί σοβαρές φθορές, είτε λόγω παλαιότερων εργασιών αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων είτε λόγω της παρόδου του χρόνου. Παράλληλα θα αντιμετωπισθούν επείγοντα προβλήματα οδικής ασφάλειας µε την εγκατάσταση στηθαίων ασφαλείας, την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, την κατασκευή διαγραμμίσεων κ.λπ.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν εργασίες σε τμήματα των οδών: Λ. Σαλαμίνας, Ακτή Σαλαμινομάχων, Λ. Ιπποκράτους (σε δύο σημεία), Αμπελακίων, Ακτή Βεργή (σε δύο σημεία), Λ. Φανερωμένης, Ακτή Καραϊσκάκη, Μαραθώνος, Αγ. Δημητρίου, Θέμιδος, Ν. Ανδριανού, Λ. Περιστεριών, Λ. Ρέστη, Λ. Δημοκρατίας – Στενό (σε δύο σημεία), Κοιμήσεως Θεοτόκου (Ηλιακτή), Αιαντείου – Κανακίων, Πλαστήρα, Λ. Βασιλικών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: