Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Βράβευση Μώραλη στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή»

Για την προσφορά του στην προεδρεία της Super League βραβεύθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην 33η ετήσια εκδήλωση «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» με ονομασία «Βραβεία ΠΣΑΠ – ΟΠΑΠ 2014», που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο κ. Μώραλης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΠ με ειδικό βραβείο, καθώς επί της προεδρίας του στη Super League υλοποιήθηκε η αναβάθμιση της ασφάλισης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και των προστατευομένων μελών τους.
Ο δήμαρχος Πειραιά κατά τη βράβευσή του τόνισε:
«Είναι μια ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και σας ευχαριστώ θερμά. Έρχεται δέκα μήνες μετά την αποχώρησή μου από το ποδόσφαιρο αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό. Θεωρώ ότι στα 21 χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο, ήταν μια από τις πιο σημαντικές επιτυχίες στην οποία συνέβαλλα και εγώ. Ποδοσφαιριστές παίζουν εν είδη ηρώων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, άρα θεωρώ ότι η βελτίωση που πετύχαμε μαζί με τον Π.Σ.Α.Π, τη Λίγκα και την Ευρωπαϊκή Πίστη ήταν ένα σημαντικό συμβόλαιο-ασφαλιστήριο, με πολύ καλές καλύψεις για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους. Πιστεύω πως λύνουν ένα από τα προβλήματα που τους απασχολούν. Τη διετία που ήμουν στη Λίγκα έγιναν αρκετά πράγματα, άλλα δεν έγιναν, ωστόσο το συμβόλαιο-ασφαλιστήριο είναι ζωτικής σημασίας και αναγνωρίζεται από τους ποδοσφαιριστές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: