Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Για το ταξίδι Αλληλεγγύης στα Αντικύθηρα, δεν χάθηκε το πλοίο της γραμμής…

Στο ταξίδι Αλληλεγγύης στα Αντικύθηρα για τους πυρόπληκτους της Νεάπολης συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ένα ταξίδι που διοργανώθηκε από την εταιρεία

“Πορφυρούσα Maritime Company” των Πολυχρόνη Τουρλομούση και Γιώργου Τσαϊλά, τον πλοίαρχο Παύλο Αλιφέρη, την Μαρία Σαλτέα και επισκέπτες της Νεαπόλεως και πραγματοποιήθηκε χθες – ημέρα της εορτής του Πολιούχου των Αντικυθήρων Άγιο Μύρωνα.

Στο νησί υποδέχθηκαν τους επιβάτες του πλοίου “Πορφυρούσα” ο δήμαρχος Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, ο αντιδήμαρχος Ματθαίος Αγγελιουδάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αντικυθήρων Ανδρέας Χαρχαλάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης απανταχού Αντικυθηρίων Ιωάννης Γλυτσός κ.ά..

Η φιλοξενία ήταν υποδειγματική και οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού των Αντικυθήρων μετέφεραν τους επισκέπτες στη Ι.Μ. του Αγίου Μύρωνα με ό,τι μεταφορικό μέσο διέθετε ο καθένας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων από την πρόσφατη πυρκαγιά στη Νεάπολη και στην γύρω περιοχή.

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων ευχαρίστησε τους πλοιοκτήτες, τον πλοίαρχο και τους συνδιοργανωτές για την ευγενική αυτή τους πράξη αλληλεγγύης.

Τέλος, μετά την επίσκεψη τους στα Αντικύθηρα δόθηκε η ευκαιρία στον  κ. Χατζηπέρο και τον δήμαρχο Κυθήρων-Αντικυθήρων κ. Χαρχαλάκη να συνεργαστούνγια την καταγραφή των προβλημάτων του νησιού και τον προγραμματισμό επίλυσής τους, με την εκτέλεση των απαιτούμενων έργων κατά την προσεχή τετραετία.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: