Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δημοψήφισμα στη Σαλαμίνα για την υποθαλάσσια σύνδεσή της με το Πέραμα

Την Κυριακή 20/3

δημοψήφισμα προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το αν θέλουν να γίνει το έργο της υποθαλάσσιας σύνδεσης της Σαλαμίνας με το Πέραμα,  πραγματοποιεί ο δήμος Σαλαμίνας την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από την αντιπεριφέρεια Νήσων, με την υποσημείωση ότι στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα, να συμμετάσχουν μαζικά με την ψήφο τους σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα και να προσέλθουν μαζικά στην διαδικασία.

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Οι δημότες Σαλαμίνας ψηφίζουν στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημ. Μπόγρη) και οι δημότες των πρώην κοινοτήτων Αμπελακίων, Αιαντείου και Σεληνίων ψηφίζουν στα κοινοτικά τους καταστήματα.

Εν όψει του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, αλλά και της κρισιμότητας του θέματος, είναι ανάγκη οι πολίτες της Σαλαμίνας να ενημερωθούν έγκαιρα για όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου έργου, τις δυνατότητες και προοπτικές που αυτό θα δώσει στο νησί, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, με σκοπό να πάρουν υπεύθυνα θέση με την ψήφο τους.

Είναι προφανές ότι η άποψη των πολιτών είναι εξαιρετικά σημαντική σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για την ανάπτυξη και την οικονομία της Σαλαμίνας. Για αυτό απαιτείται τόσο η ευρύτερη και πληρέστερη δυνατή ενημέρωση, όσο και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο δημοψήφισμα αυτό που αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα, να συμμετάσχουν μαζικά με την ψήφο τους σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα και να προσέλθουν μαζικά στην διαδικασία.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: