Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αύριο στον Πειραιά ο δρόμος των 5 χλμ Posidonia Running Event

Διεξάγεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης “Posidonia 2022” και εντάσσεται  στο πλαίσιο του εορτασμού των “Ημερών Θάλασσας”

|> Το Posidonia Running Event επανέρχεται και υπόσχεται ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και διασκέδαση, μετά την επιτυχία του προηγούμενου Posidonia Running Event, το οποίο προσέλκυσε πάνω από 1.700 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Η 3η διοργάνωση του Posidonia Running Event θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 5/6,  στις 9:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τονίζοντας τη σημασία του Πειραιά για την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. και διεξάγεται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης “Posidonia 2022: The International Shipping Exhibition” και εντάσσεται  στο πλαίσιο του εορτασμού των “Ημερών Θάλασσας 2022”.

Οι δρόμοι του Πειραιά θα υποδεχθούν τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, αλλά και δρομείς από όλο τον κόσμο, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) και άλλους φορείς.

 Για εγγραφή ΕΔΩ

> Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Απόσταση αγώνα: 5 χλμ.

 Περιγραφή διαδρομής αγώνα

Εκκίνηση μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Χατζηκυριακού. Στροφή αριστερά στην οδό Σαχτούρη και συνέχεια στην οδό Μητρώου, καταλήγοντας στην Ακτή Θεμιστοκλέους με κατεύθυνση την Πειραϊκή, αναστροφή στο ύψος της οδού Ήβης και κατεύθυνση προς την Μαρίνα Ζέας. Συνέχεια στην Ακτή Μουτσοπούλου και στροφή αριστερά στην οδό 2ας Μεραρχίας. Τέλος, πάλι στροφή δεξιά στην Ηρώων Πολυτεχνείου και τερματισμό μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: