Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δυναμικές κινητοποιήσεις κατοίκων και φορέων κατά της διέλευσης του Τραμ

Το βράδυ οι εισηγήσεις

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις -μέχρι και καταλήψεις- είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι κάτοικοι και οι φορείς που αγωνίζονται για να μην «πατήσει» το Τραμ το κέντρο του Πειραιά.

Αυτό διαπιστώθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι εκπρόσωποι της επιτροπής σήμερα Πέμπτη 2/4 το μεσημέρι στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης.

Εκτός από τις δυναμικές κινητοποιήσεις, δηλώθηκε πως ανάμεσα στις δράσεις τους είναι:

  • Προσφυγή στην ΕΕ για διακοπή χρηματοδότησης των έργων για το Τραμ, επειδή υπάρχουν σοβαροί λόγοι…
  • Κατά την συζήτηση της υπόθεσης στις 6 Μαΐου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θα κατατεθούν πρόσθετοι λόγοι, σχετικοί με τους αρχαιολογικούς χώρους, που θα «πληγούν» από τη διέλευση του Τραμ.

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έγιναν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις οι οποίες θα αναρτηθούν στον «Τύπο Πειραιώς» το βράδυ…

 

Μία σκέψη στο “Δυναμικές κινητοποιήσεις κατοίκων και φορέων κατά της διέλευσης του Τραμ

  1. dimitrisk2
    1

    Δεν μας αφήνουν ήσυχους ρε παιδιά, τι σας φταίει το έρμο το τραμάκι? Δε φτάνει που ακυρώσατε την αρχική χάραξη που ήταν η πιο σωστή, τώρα θέλετε να σταματήσουν και τα έργα στη μέση.
    Πριν ένα μήνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία τη συνέχιση των έργων, αλλά εσείς ξανά μανά το ίδιο παραμύθι. Τώρα σας έπιασε κι ο πόνος για τις αρχαιότητες. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.
    Δημήτρης Κουτσουρέλης
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
    Καστέλλα, Πειραιάς

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: