Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωρεάν εξετάσεις παιδιών για τυχόν προβλήματα του λόγου

ΥΓΕΙΑ στις 09/03/2015

Δωρεάν ανιχνεύσεις προβλημάτων στο λόγο παιδιών προσχολικής ηλικίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου Πειραιά, διοργανώνει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο ΛογοπεδικώνΛογοθεραπευτών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας.

Οι ανιχνεύσεις προβλημάτων λόγων θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 9/3 (5:30 έως 19:30) στον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό (Μπουμπουλίνας 39 & Κουντουριώτου).

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αυτής, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά εξειδικευμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες Λογοπεδικοί θα έχουν συμβουλευτικές συναντήσεις χρονικής διάρκειας 15 λεπτών για το κάθε παιδί.

Τον συντονισμό θα έχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε: «Στηρίζουμε δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την αποτελεσματικότερη στήριξη των γονέων και των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Για το λόγο αυτό, υλοποιήσαμε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών διοργανώνοντας δωρεάν ανιχνεύσεις προβλημάτων Λόγων για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας. Ζούμε σε μια κρίσιμη περίοδο, ωστόσο προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο δράσεις που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά μας. Μέριμνα μας είναι να κάνουμε το καλύτερο γι΄ αυτά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: