Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ανέλαβε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας  

ΑΤΤΙΚΗ στις 03/03/2022

Είχε διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος/τομεάρχης Πολιτισμού όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη

|>Τα καθήκοντά του ανέλαβε από την 1η Μαρτίου, ως νέος αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής ο μέχρι πρόσφατα περιφερειακός σύμβουλος – τομεάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας, παίρνοντας την σκυτάλη από την Μαίρη Βιδάλη, η οποία είχε μία πετυχημένη θητεία ως αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού.

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, αναφέρεται πως ο Χάρης Ρώμας «στήριξε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια όλους τους κλάδους των Τεχνών παράγοντας σημαντικό έργο και προσφέροντας τις γνώσεις του, την πείρα του και τις αναμφισβήτητες ικανότητές του για τη διεξαγωγή πολιτιστικών δράσεων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων αλλά και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επιπλέον, στήριξε με σθένος όλους τους θεσμικούς πολιτιστικούς φορείς και φεστιβάλ της Αττικής».

Με αφορμή τον διορισμό του, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την τιμή που μου έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου έδειχνε πάντα. Είμαι έτοιμος να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησα εδώ και δύο χρόνια. Με πολλή δουλειά και αγάπη μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες μου θα συνεχίσω να στηρίζω τον Πολιτισμό, έχοντας πάντα ως βασική μου αρχή ότι Πολιτισμός ίσον Ελληνισμός!»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: