Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδήλωση για τα παιδιά του σωματείου “Αργώ”

Σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ» παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι δωρητές που έχουν συμπαρασταθεί και στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια το σωματείο, μεταξύ των οποίων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης και η  εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά.
Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο δήμαρχος Πειραιά, μεταξύ άλλων, είπε:
«Είμαι ευτυχής ως άνθρωπος και υπερήφανος ως Δήμαρχος της πόλης, επειδή γνωρίζω πολύ καλά το έργο που επιτελεί το σωματείο «Η Αργώ» και οφείλω να εκφράσω δημόσια το σεβασμό μου για την τεράστια κοινωνική του δράση. Είναι ένα σωματείο με άμεση αναφορά στην πόλη μας, στο λιμάνι μας και στη ναυτοσύνη των Ελλήνων. Ένα σωματείο που παρέχει σε αυτά τα τόσο ξεχωριστά παιδιά σωστή φροντίδα και εκπαίδευση. Είμαι ευτυχής ως άνθρωπος επίσης, επειδή είχα την τύχη τόσο από την προηγούμενη μου διαδρομή στην ομάδα του Ολυμπιακού, όσο και με τη σημερινή μου ιδιότητα ως Δήμαρχος του Πειραιά, να συμβάλλω και εγώ, έστω και λίγο, στην ενίσχυση του έργου σας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η συνεργασία, την οποία έχουμε χτίσει, θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί ώστε να συνεχίσετε το έργο που επιτελείτε. Να σας συγχαρώ ακόμα μια φορά για την προσπάθειά σας, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, για τον Πειραιά και για όλους, προκειμένου να προσφέρετε στα παιδιά και τις οικογένειές τους το παρόν και το μέλλον που τους αξίζει.
Να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω ξανά το σεβασμό μου απέναντί σας, αλλά και την υπερηφάνεια για το ότι ο Πειραιάς έχει στις τάξεις του ένα σωματείο με αυτή την προσφορά. Θα είμαστε όλοι μαζί, το Δημοτικό Συμβούλιο, εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου και όλες οι παρατάξεις, δίπλα σας, διότι οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες και χρειάζεστε υποστήριξη. Να συγχαρώ και εγώ από την πλευρά μου όλους τους δωρητές, χορηγούς και όσους συμπαρίστανται στο ίδρυμα. Να είστε καλά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: