Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδήλωση για τα εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς που πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο ”Celestyal Olympia”. Το παρών έδωσε και ο γ.γ. του δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στο έργο που επιτελούν, ενώ προσκεκλημένοι, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν αναλυτική παρουσίαση από την εκπαιδευτική διαδικασία και τις δραστηριότητες των εκπαιδευτηρίων.
moral serafeim
Ο δήμαρχος Πειραιά στον χαιρετισμό του, είπε:
Είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαι σήμερα εδώ, στην εκδήλωση των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και για να είμαι ειλικρινής δεν είχα εμβαθύνει στο έργο και τις δραστηριότητες τους. Εντυπωσιάστηκα, είδα πέρα από τα βασικά προγράμματα πολλές ξένες γλώσσες, ιδιαίτερα προγράμματα, ενδιαφέροντα project. Θεωρώ πως είναι τιμή και καμάρι για τον Πειραιά να φιλοξενεί ένα τέτοιο σχολείο με ποιότητα και τόσο καλή εκπαίδευση. Αυτό δείχνει ότι η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με επικεφαλής τον Μητροπολίτη της πόλης μας, έχει όρεξη, έχει ψυχή, έχει γνώση να προσφέρει όλα αυτά τα ωραία πράγματα που είδαμε. Μακάρι να μπορέσουν και τα δημόσια σχολεία ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Είναι χαρά για την πόλη και τη χώρα να έχουμε τέτοιου είδους εκπαιδευτικά ιδρύματα. Συγχαίρω και το ιδιωτικό νοσοκομείο Metropolitan που εδρεύει στην πόλη μας, γιατί στηρίζει συνολικά τον Πειραιά και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά με αυτή την εξαιρετική συμφωνία με τα εκπαιδευτήρια. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά σε αυτή τη δημιουργική περίοδο της ζωής τους και μέχρι τα 18 τους χρόνια, αν γίνει και το Λύκειο, να έχουν τέτοιου είδους δωρεάν νοσοκομειακές καλύψεις τις οποίες θεωρώ πρωτοφανείς. Συγχαρητήρια στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στους Διευθυντές, στους καθηγητές και στο Metropolitan. Να είστε όλοι καλά”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: