Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Α’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά

Βελτίωση του οδικού δικτύου στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 4,3 εκ. ευρώ

|> Σε δρόμους της Α’ Δημοτικής Κοινότητας συνεχίζονται αυτές τις ημέρες οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων από τον Δήμο Πειραιά. Οι ασφαλτοστρώσεις εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος για την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 4,3 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης δρόμων στις Γ’, Δ’ και Ε’ Δημοτικές Κοινότητες, ενώ μέχρι τον Νοέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί ανάλογες παρεμβάσεις και στις πέντε Κοινότητες του Πειραιά.

Ο Δήμος Πειραιά ξεκινάει το νέο έτος, ένα μεγάλο και εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, προκειμένου να γίνουν οι δρόμοι της πόλης όσο το δυνατόν πιο λειτουργικοί, ασφαλείς και προσβάσιμοι για τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

  • Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Τα έργα «καθημερινότητας» αποτελούν προτεραιότητα και είναι έργα ιδιαίτερης σημασίας για τη Δημοτική μας Αρχή, καθώς αναβαθμίζουν τις γειτονιές μας και κατ’  επέκταση την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών.

Χαίρομαι καθώς το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο, θα βελτιώσει σε ένα βαθμό έναν τομέα που η πόλη «πονάει» ακόμα.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται καθημερινά, ώστε να βελτιώνουμε σταδιακά όλους τους δείκτες της καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτό, αφού εδώ και χρόνια η καθαριότητα δεν αποτελεί πρόβλημα για την πόλη, οι προσπάθειές μας θα επικεντρωθούν στα οδοστρώματα, τα πεζοδρόμια και στην αναζήτηση νέων χώρων, κάτι εξαιρετικά δύσκολο στην πόλη μας, για να τους αξιοποιήσουμε ως χώρους πρασίνου ή άθλησης, ώστε μαζί με την θετική εξέλιξη που αφορά στη δημιουργία τριάντα τριών στρεμμάτων πρασίνου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου, να αλλάξουμε το αρνητικό ισοζύγιο πρασίνου το οποίο για δεκαετίες υπάρχει στον Πειραιά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: