Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εμπορική εξόρμηση τριών σημείων στον Πειραιά για τις ‘’Ημέρες Θάλασσας’’

Με στολισμούς βιτρινών (θα αποδοθούν βραβεία και έπαθλα), επίδειξη μόδας με τις νέες τάσεις και ‘’Γαλάζια Νύχτα’’ με ‘’Γαλάζιες Τιμές’’

|> Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς (ΕΣΠ) στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις ”Ημέρες Θάλασσας 2023”, που θα πλημμυρίσουν από 24 Μαΐου έως 4 Ιουνίου όλες τις γωνιές της πόλης, φέρνοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους φίλους, οι Πειραιώτες έμποροι συμμετέχουν με:

  • «ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ» την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τη συμμετοχή καταστημάτων που θα παρουσιάσουν τις τάσεις της νέας σεζόν σε είδη γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.
  • «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» με «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΤΙΜΕΣ» την Παρασκευή 2 Ιουνίου, με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 12.00 το βράδυ.
  • ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ». Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται OnLine σε μια διαδικτυακή έκθεση και θα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσει ο κόσμος τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο στο Face book Ημέρες Θάλασσας https://www.facebook.com/ImeresThalassas.

Η απονομή των επάθλων και των αντίστοιχων βραβείων για τις καλύτερες βιτρίνες θα γίνει κατά την διάρκεια της Επίδειξης Μόδας την 1η Ιουνίου.

Σε ανακοίνωση του ΕΣΠ αναφέρεται:

Καλούμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πόλη μας, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις των Ημερών Θάλασσας, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να γιορτάσουμε μαζί και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, με επίκεντρο τη θάλασσα“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: